Om TransformationTools

Nyttig kunnskap, relevante kontakter
TransformationTools er skapt for og konstruktivt bidra til at ledere lykkes med å øke takten i selskapenes digitale transformasjon. Dette er til fordel for norsk konkurransekraft, og den norske økonomien. Vi tilbyr nyttig informasjon, praktiske verktøy, og relevante kontakter, slik at risikoen går ned og høstingen av gevinster går opp, mens den digitale forandringen forankres i organisasjonen. 

 

Uavhengig, men med venner
TransformationTools er sponset av DXC Technology. Vi ønsker å skape innhold med høy merverdi i form av praktisk bruk, og er derfor stadig på utkikk etter partnere, utdanningsinstitusjoner, konsulenter, og praktikere fra industrien for nye innsikter.

 

Vi har en holdning, ikke et salgsbudsjett
For å forankre den digitale forandringen – en vellykket digital transformasjon av organisasjonen – er en kompleks og krevende lederoppgave. Fra plan til realisering, går veien rundt dilemmaer, prioriteringer, budsjetter, og interessenter.

På TransformationTools har vi holdninger, og våre innlegg får lov til å representere forfatterens perspektiv. Likevel er ikke vårt mål å selge deg en bestemt tjeneste eller teknologi. Derfor har vi tydelig merket kommersielt innhold i form av annonser og bannere – slik at du kan se når du får gratis kunnskap og blir presentert for en holdning, eller om innholdet er betalt. 


Abonner på vårt nyhetsbrev