Om TransformationTools

Nyttig kunnskap, relevante kontakter
TransformationTools er skapt for og konstruktivt bidra til at ledere lykkes med å øke takten i selskapenes digitale transformasjon. Dette er til fordel for norsk konkurransekraft, og den norske økonomien. Vi tilbyr nyttig informasjon, praktiske verktøy, og relevante kontakter, slik at risikoen går ned og høstingen av gevinster går opp, mens den digitale forandringen forankres i organisasjonen. 

Er det et emne vi burde skrive om? Har du et tips? Eller har du et spørsmål? Kontakt redaktør Brian Nebelong på bnebelong@dxc.com.

Uavhengig, men med venner
TransformationTools er sponset av DXC Technology. Vi ønsker å skape innhold med høy merverdi i form av praktisk bruk, og er derfor stadig på utkikk etter partnere, utdanningsinstitusjoner, konsulenter, og praktikere fra industrien for nye innsikter.

 

Vi har en holdning, ikke et salgsbudsjett
For å forankre den digitale forandringen – en vellykket digital transformasjon av organisasjonen – er en kompleks og krevende lederoppgave. Fra plan til realisering, går veien rundt dilemmaer, prioriteringer, budsjetter, og interessenter.

På TransformationTools har vi holdninger, og våre innlegg får lov til å representere forfatterens perspektiv. Likevel er ikke vårt mål å selge deg en bestemt tjeneste eller teknologi. Derfor har vi tydelig merket kommersielt innhold i form av annonser og bannere – slik at du kan se når du får gratis kunnskap og blir presentert for en holdning, eller om innholdet er betalt. 


Abonner på vårt nyhetsbrev

Utnytt de digitale forretningsmulighetene

Meld deg opp til våre nyheter fra DXC Technology, og få strategisk inspirasjon samt konkrete forslag til hvordan din virksomhet best utnytter de digitale mulighetene - direkte i din innboks.


Hos DXC har vi spennende tilbud og nyheter om våre produkter, løsninger og tjenester, som vi vil orientere deg om via e-mail. Vi bruker dine opplysninger til å forutsi hva du kan være interessert i. Vi behandler dine data med respekt, og du kan lese om vår databehandling på vår side om privatlivspolitikk.

 

Når du forplikter deg til DXCs databehandling gir du samtidig DXC muligheten til å markedsføre skreddersydd innhold til deg. Databehandling gir DXC mulighet til å bruke dine opplysninger til å levere det mest relevante innholdet og opplevelser fra våre websider. Denne tillatelsen kan trekkes tilbake når som helst. For flere opplysninger om hvordan informasjonen brukes, se DXC's privatlivspolitikk.