Microsoft Dynamics 365 er standardløsningen som støtter bransjebehov

CO-RO og IT-direktør Michael Johnny Pedersen unngikk IT-søl med bit for bit-implementering av Dynamics 365

CO-RO og IT-direktør Michael Johnny Pedersen unngikk IT-søl med bit for bit-implementering av Microsoft Dynamics 365

IT-sjef Michael Johnny Pedersen i CO-RO, forteller hvordan juicekonsentratleverandøren implementerte Dynamics 365 bit for bit. Foto: We Are Story

CO-RO er en verdensledende leverandør av fruktbaserte leskedrikkonsentrat. Produksjonen foregår i 12 ulike fabrikker for 98 kunder/distributører. For å unngå å bli presset ut av markedet, og beholde sin dominerende posisjon, måtte matvareprodusenten kunne reagere raskere og smidigere i forhold til test og utvikling av nye produkter.

For IT-sjef Michael Johnny Pedersen i CO-RO var det opplagt å velge skyplattformen Microsoft Dynamics 365.

– Vår forretning utvikler seg hele tiden, og det samme gjør Microsoft Dynamics 365. Det gir oss den nødvendige fleksibilitet når vårt behov for å digitalisere mer øker, forteller Pedersen.

 

Første trinn var en Business Intelligence-løsning som samlet alle CO-ROs systemer. Deretter gjorde man en full utrulling av Office 365 med Project Management Office. Dette har blant annet gjort det mulig for alle CO-ROs reisende medarbeidere å godkjenne fakturaer og bilag via apper mens de er på veien.

 

Vurderer din bedrift å gå i gang med digital transformasjon? Last ned brosjyren «Innfri ditt digitale potensial». Her får du en rask innføring i de fem viktigste områdene og gevinstene som følger en digital transformasjon.

 

 

I denne videoen kan du se hvordan CO-ROs IT-sjef, Michael Johnny Pedersen, sørget for en suksessfull implementering ved å ta den bit for bit, samt høre hvorfor det var naturlig å velge skyløsningen Dynamics 365.

Pedersen sier også at det var viktig å velge en leverandør med sterk bransjekunnskap fra prosessindustrien, og han forteller hva som er neste skritt i CO-ROs digitale transformasjon.

 

Se også video med Microsoft-direktør Bo Møller, som er ekspert på Dynamics 365-løsningene, der han blant annet gir råd om hvordan man skal ta det neste digitale skritt.