Microsoft Dynamics 365 – alltid klar for utvidelser

Dynamics-ekspert forteller om mulighetene i skyplattformen

Microsoft Dynamics 365 Bo Møller

Skyplattform: Microsoft Dynamics 365 er alltid oppdatert og alltid klar for utvidelser, forteller Microsoft-direktør Bo Møller. Foto: We Are Story

Bo Møller er Senior Solution Manager for Microsoft Dynamics 365 og dermed en av dem i Skandinavia som kan mest om Microsoft Dynamics 365.

I videoen under kan du høre om hvorfor Møller bruker det meste av sin tid på å snakke med kunder om digital transformasjon og om hvorfor Microsoft Dynamics 365 er et godt valg av den optimale IT-løsning.

 

Bryt ned siloene
Microsoft Dynamics 365 er en videreutviklingen av ERP-plattformene Dynamics AX og Dynamics NAV. Samtidig har Microsoft lagt til CRM-funksjonalitet og koblet til andre løsninger som Power BI. Det betyr blant annet:

  • Økt automatisering av tidkrevende forretningsprosesser.
  • Større fleksibilitet i forhold til nye krav og fra lovgivning og kunder.
  • Mulighet for å bryte ned veggene mellom eksisterende silo-systemer i ett brukervennlig system.

 

 

Det er verdt å overveie Dynamics 365 uansett hvilken bransje du og din bedrift er i. Men først bør du ha en digital strategi som spiller sammen med din bedrifts forretningsstrategi. 


Inspirasjon til veien videre

Vil du ha inspirasjon til din bedrifts neste digitale skritt? Last ned brosjyren "Innfri ditt digitale potensial". Her får du en rask innføring i de fem viktigste temaene og gevinstene som følger.

 

Se også 

Kan Microsoft Dynamics 365 standardløsning støtte bransjespesifikke behov? Se videoen som viser hvordan CO-RO unngikk IT-søl ved å ta implementeringen bit for bit. Dermed fikk den danske leskedrikkprodusenten en perfekt skyplattform for digital transformasjon. Les mer. 

 

Skyplattformen Microsoft Dynamics 365 sikrer fremtiden for familiefondet Bagger-Sørensen. Se videoen hvor økonomisjef Carsten Sørensen deler sine erfaringer med Dynamics 365, og les mer her.

 

Energiselskapet Verdo har store vekstmål og for å nå disse har selskapet tatt i bruk Dynamics 365 CRM. Se direktør Tine Lind snakke om fordelene med skyplattformen, og les mer her.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse